Valsts robežsardzes koledžas pārstāvji apmeklē Rēzeknes mācību iestādes

foto VRK
foto VRK

Katras personas izvēlētā profesija un darbs ir personīgas apmierinātības un labklājības rezultāts, tādēļ ir ļoti svarīgi izdarīt pareizo izvēli. Jaunietim, pabeidzot vidusskolu, ir jāpieņem svarīgs lēmums par savas profesionālās karjeras izvēli, vēsta Rēzeknes pašvaldība.

Valsts robežsardze, organizējot informatīvos pasākumus, gan vispārizglītojošajās skolās, gan arī citās sabiedriskajās vietās, vienmēr aicina visus interesentus iepazīties ar robežsarga profesiju.

Lai piesaistītu potenciālos reflektantus, šogad Valsts robežsardze koledža (VRK), papildus Atvērto durvju dienai, ir organizējusi un tuvākajā nākotnē organizēs vairākas tikšanās ar vispārizglītojošo skolu audzēkņiem Rēzeknes pilsētā.

24. septembrī VRK amatpersonas apmeklēja Rēzeknes Valsts ģimnāziju un 17. oktobrī – Rēzeknes Valsts poļu ģimnāziju, savukārt 23. oktobrī – Rēzeknes katoļu vidusskolu, kur prezentāciju laikā tika stāstīts par robežsargu profesiju, dienesta specifiku un priekšrocībām, kā arī tika demonstrēta video filma par Valsts robežsardzi, studiju procesu un kadetu ikdienu VRK.

Valsts robežsardzes koledža pateicas Rēzeknes Valsts ģimnāzijas, Rēzeknes katoļu vidusskolas un Rēzeknes Valsts poļu ģimnāzijas vadībai par sniegto atbalstu informatīvo pasākumu īstenošanā.


Написать комментарий