Apstiprināti Rēzeknes pilsētas budžeta grozījumi

foto vietas.lv
foto vietas.lv

Rēzeknes pilsētas domes sēdē apstiprināti pilsētas budžeta grozījumi, kuri galvenokārt saistīti ar valsts budžeta mērķdotācijas un aizņēmuma iekļaušanu budžetā, informē Rēzeknes pašvaldība.

Mērķdotācija 1 043 tūkstošu latu apmērā, kuru piešķir Izglītības un zinātnes ministrija,  paredzēta pilsētas izglītības iestāžu pedagogu darba apmaksai un valsts sociālās apdrošināšanas iemaksām līdz šī gada 30. novembrim.

Aizņēmums tiks ņemts Valsts kasē ES līdzfinansētā projekta „Atbrīvošanas alejas un satiksmes pārvadu rekonstrukcija, nodrošinot Rēzeknes kā Austrumlatvijas kultūras un izglītības centra pieejamību” 2. kārtas īstenošanai un garantēts no Rēzeknes pilsētas pašvaldības budžeta līdzekļiem. Papildus līdzekļi nepieciešami projektā iepriekš neparedzēto darbu veikšanai un tiks izmantoti projekta pabeigšanai līdz pilnīgai objekta nodošanai ekspluatācijā, no tiem 327 tūkstoši ir projekta darbu priekšfinansēšana, bet pārējā summa ir neattiecināmās izmaksas. Lēmums par aizņēmuma ņemšanu 865 tūkst. latu apmērā tika pieņemts 31. augustā Rēzeknes pilsētas domes ārkārtas sēdē.


Написать комментарий