Brīvdienas Daugavpilī: sporta sacensības, teātra izrāde intelektuāļiem un hokejs

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi prognozē mākoņainu un lietainu laiku. Tomēr portāls Gorod.lv aicina pilsētniekus nepalikt mājās, bet apmeklēt dažādus pasākumus.

Šodien, 3.novembrī, plkst.12:00 Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks sporta sacensības, kurās piedalīsies pilsētas plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, un visiem interesentiem radīsies iespēja pārliecināties, ka viņi prot ne tikai informēt par panākumiem un norādīt uz trūkumiem, bet arī ātri skriet un tālu un augstu lēkt.

Savukārt plkst.17:00 Daugavpils teātra otrajā stāvā notiks dziļi psiholoģiskā izrāde „Meli” pēc Hermaņa Paukša lugas "Striptīzs" motīviem. Pēc režisora Oļega Šapošņikova vārdiem, šī pirmizrāde domāta intelektuāļiem un nav ieteicama pārāk konservatīvo uzskatu piekritējiem. Izrādes pamatā ir mīlas trīsstūris un galvenos varoņus atveido mūsu teātra aktieri Karīna Lučiņina un Māris Korsietis, kā arī uzaicinātais aktieris Andris Bulis. Noskatīties šo izrādi iespējams arī rīt, 4.novembrī, plkst.17:00.

Svētdien visi Daugavpils un apkārtnes hokeja cienītāji tiek aicināti uz kinoteātri „Renesanse”, kur varēs noskatīties komandas „Dinamo Rīga” labāko spēļu translāciju. 4.novembrī plkst.17:00 būs iespēja noskatīties „Dinamo Rīga”- „Dinamo Minska” spēli. Biļetes cena – 80 santīmi.

Plkst.9:00 uz Lielā Ludzas ezera noritēs makšķerēšanas sacensības spiningošanā „Lielā Ludzas zivs 2012”, kuru rīko biedrība Sporta klubs „Latgols” sadarbībā ar Ludzas novada pašvaldību.
Sacensības noritēs no plkst.9:00 līdz 14:00, dalībnieku reģistrācija sāksies no plkst.7:30  automašīnu stāvlaukumā pie galvenās iebrauktuves (bijušais autodroms).

Kā arī visiem interesentiem ir iespēja apmeklēt izstādes Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā – aplūkot Nikolaja Pavloviča monētu kolekciju, iepazīties ar Sigurda Vīdzirkstes kibernētisko abstrakcionismu, aplūkot izstādi „Pagātnes reveranss” vai vienkārši aiziet uz kino.

Lai jums jaukas un interesantas brīvdienas!


Написать комментарий