Elizabete Limanovska izcīnīja otro vietu Rīgas Šaha skolas čempionātā

foto chessds.lv
foto chessds.lv

Pēc portāla sportaparvalde.lv informācijas, no 29. oktobra līdz 1. novembrim notika Rīgas Šaha skolas atklātā čempionāta sacensības, veltītas skolas 40 gadu jubilejai (Šveices sistēma, 7 kārtas).

Sacensību vecākajā grupā (jaunieši un jaunietes no 12 līdz 17 gadiem, 43 dalībnieki) čempionātā piedalījās divpadsmitgadīgā Daugavpils šahiste – Krievu liceja skolniece Elizabete Limanovska (treneris – starptautiskais lielmeistars Arturs Neikšāns). Ar 4.5 punktiem no 7 iespējamajiem, apsteidzot pēc rādītājiem divus no sešiem meistarkandidātiem, kas piedalījās šajās sacensībās, viņa izcīnīja otro vietu jaunietēm (11.vieta kopvērtējumā), zaudējot pirmās vietas īpašniecei tikai pēc papildus koeficienta.

3.-4.novembrī Elizabete turpināja savus panākumus starptautiskās klasiskā šaha reitinga sacensībās “DEBIUTAS-2012” Kauņā (Lietuva), kur ar 5.5 punktiem no 7 dalīja 1.-4.vietu sacensību “B” turnīrā (FIDE reitings līdz 2000, 54 dalībnieki) un ieguva sacensību reitingbalvu par labāko rezultātu šahistiem ar FIDE reitingu līdz 1800. 


Написать комментарий