Trīspusējā padome sešu cilvēku sastāvā apsprieda biznesa attīstību Daugavpilī

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

6. novembrī Daugavpils domē notika Trīspusējās (uzņēmēji, arodbiedrības, dome) padomes tikšanās, uz kuru bija uzaicināti arī padomes locekļi, preses pārstāvji un viesi no Rīgas.

Tikšanās sākās bez galvaspilsētas viesiem, kuri nokavēja 15 minūtes, prezīdija sastāvā bija tikai seši cilvēki, no kuriem trīs bija domes pārstāvji: vicemērs Līvija Jankovska, Attīstības departamenta vadītāja Daina Krīviņa, Biznesa attīstības nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins. Apspriest biznesa attīstību atnāca arī Georgijs Sorokins (AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca" valdes loceklis) un Pjotrs Savostjanovs (Daugavpils direktoru un uzņēmēju padomes vadītājs).  

Pirmā uzstājās Līvija Jankovska, kura paziņoja, ka tikšanās laikā tiek plānots apspriest jautājumus, kuri būs saistīti ar biznesa attīstību, problēmām un perspektīvām, kā arī izklāstīt klātesošiem domes idejas par sadarbību ar uzņēmējiem. Tāpat bija plānots visiem sanākušajiem pastāstīt par septembrī notikušo Investīcijas forumu, domes darbu saistībā ar investīciju piesaisti un pastāstīt kādus pasākumus plāno realizēt Biznesa attīstības departaments.

Līvija Jankovska paziņoja, ka pēdējos gados Daugavpilī ir aktivizējusies ekonomiskā darbība. Bet paralēli vicemērs atzīmēja, ka ir nokritusies uzņēmēju vēlme sadarboties ar pašvaldību. “Vai nu uzņēmējiem viss ir labi, vai arī viņi netic, ka mēs varam palīdzēt. Bet ceru, ka mēs pierādījām uzņēmējiem, ka atbalstām viņus, jo organizējām forumus, dodam uzņēmējiem iespēju dialogam, veidojam katalogus, un darām daudz ko citu”, - atzīmēja L. Jankovska.

Tikšanās turpinājās ar V. Nadeždina prezentāciju, kurš iesāka sarunu ar pagājušā gada novembra notikumiem.


Написать комментарий