Daugavpilī turpinās sporta bāzes “Dzintariņš” rekonstrukcijas darbi

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

29. oktobrī noslēdzās konkurss par Daugavpils Sporta pārvaldes sporta bāžu rekonstrukcijas darbiem. Konkursa uzvarētājs vēl nav noteikts, tāpēc vēl nav zināmas būvdarbu izmaksas. Orientējošā summa tiks iztērēta sporta bāzes “Dzintariņš”, sporta kompleksa “Celtnieks” un Kandavas ielas 17 sporta skolas rekonstrukcijas darbiem.

Kā atzīmēja sporta sfēras kurators Vjačeslavs Širjakovs, sporta bāze “Dzintariņš” ir ļoti populāra ne tikai vietējo sportistu vidū, bet arī ārzemju, maksas pakalpojumu rezultātā Sporta pārvaldei izdevās nopelnīt naudu, kura tiks iztērēta, lai turpinātu rekonstrukcijas darbus.

Sporta bāzē “Dzintariņš” plāno izveidot relaksējošus apstākļus: dušas un saunu. Ar saunām cenšas aprīkot visas sporta bāzes, jo tās ir nepieciešamas, lai sportists varētu atjaunot savu fizisko formu. Ar divām dušām trijos stāvos ir par maz, tāpēc tiek plānots veikt mazgāšanās telpas rekonstrukciju, kura atrodas sporta bāzes teritorijā. Šeit tiks uzstādīta elektriskā sauna un izveidota telpa, kurā varēs žāvēt formastērpus, tās ir nepieciešamās lietas tāda līmeņa sporta bāzēm.

Tāpat sporta bāzē nolemts atjaunot vasaras mājiņas, kuras netika remontētas jau no padomju laikiem. Darbu rezultātā bāzē varēs apmesties līdz 220 cilvēkiem, pašlaik bāzē var dzīvot 170 cilvēki.

Sporta kompleksā “Celtnieks”, tiek plānots izremontēt viesnīcas gaiteni, bet Kandavas ielas 17 sporta skolas saimniecības telpas tiks pārtaisītas par papildus ģērbtuvēm un tiks izremontēta treneru istaba, kurā notiek treneru sanāksmes.

Darbi tiek plānoti uz nākamo gadu.
 


Написать комментарий