Par satiksmes ierobežojumiem valsts svētkos Rēzeknes pilsētā

foto ventasbalss.lv
foto ventasbalss.lv

Kā informē Rēzeknes portāls, svinot valsts svētkus, Lāčplēša dienā 11. novembrī un Latvijas Republikas proklamēšanas 94. gadadienā 18. novembrī Rēzeknē noteikti šādi satiksmes ierobežojumi:

11. novembrī norisināsies Lāčplēša dienai veltīts pasākums – svinīgs brīdis pie pieminekļa „Vienoti Latvijai” un pulcēšanās lāpu gājienam, līdz ar to no plkst. 16.50 līdz 17.15 tiks slēgts ielas posms no N.Rancāna ielas krustojuma ar Atbrīvošanas aleju līdz Brāļu Skrindu ielas krustojumam. No plkst. 17.15 lāpu gājiens virzīsies no pieminekļa „Vienoti Latvijai” pa Atbrīvošanas aleju un Varslavāna ielu līdz Miera ielas kapiem, kur notiks piemiņas brīdis. Neskatoties uz to, ka gājiena laikā minētās ielas netiks slēgtas un gājiena dalībnieki virzīsies policijas mašīnu pavadībā, autovadītājiem jābūt uzmanīgiem.

Savukārt 18. novembrī no plkst. 14.00 līdz 15.00 tiks slēgts ielas posms pie pieminekļa „Vienoti Latvijai” Atbrīvošanas alejā līdz krustojumam ar Lubānas ielu tautas skrējienam „Ieelpo Rēzekni”. Plkst. 16.00 Festivāla parkā notiks tilta svinīga atklāšana, līdz ar to no plkst.15.45 līdz 16.30 tiks slēgts Pils ielas posms līdz Br.Skrindu ielai. No plkst. 16.30 līdz 17.30 tiks slēgts Atbrīvošanas alejas posms no Br.Skrindu ielas līdz N.Rancāna ielai.


Написать комментарий