Gorod.lv aptauja: Mūsu cilvēki nebaidās no apsolītā 2012. gada decembra pasaules gala

foto operkor.net
foto operkor.net

Neskatoties uz to, ka visapkārt tiek pieminēts tuvojošais pasaules gals, gorod.lv lasītāju attieksme ir visai skeptiska.

Mūsu cilvēki ir norūdīti ar krīzi, kā arī ar politisko un ekonomisko nestabilitāti valstī, tagad ir ļoti grūti ar kaut ko nobiedēt, to arī parāda nesen veiktā aptauja: 55% lasītāju netic, ka pasaules gals pienāks šī gada decembrī. Pie tam 9% tic, ka apokalipses diena ir tuvu un gatavojas šai traģiskai dienai.

24% respondenti vispār nedomā par šo notikumu, bet vēl 10% nezin, ko, lai dara attiecībā uz šo prognozi.
Pēdējā laikā atkal ir uzpeldējušas runas par pasaules galu, kurām līdzi seko Vangas pareģojumi, Nostradamusa dzeja, un pats galvenais noslēpumainais maiju kalendārs. Saskaņā ar vispopulārāko leģendu, tad 2012. gada decembrī zemē ietrieksies Nibiru planēta, kura pieliks treknu punktu cilvēku civilizācijai. Daudzi gudrinieki pat nosauc datumu, kurā notiks pasaules gals un tas ir 21. decembris, jo tieši tad ari beidzas maiju kalendārs.

Bet astrologi uzskata, ka apokalipses diena cilvēka dzīvē būs kā parasta diena. Bet par “melno” dienu astrologi sauc 28. decembri, kad Plutons pietuvosies pie Saules, un līdzi atnesīs daudz avāriju un traumu, un vēl daudzas kosmiskas nepatikšanas, papildus šajā dienā būs pilnmēness.

Bet eksperti iesaka, tiem cilvēkiem, kuri baidās no pasaules gala nekrist panikā, bet 2012. gada beigas gaidīt nevis apokalipsi, bet gan jaunu mūsu planētas vēstures etapu.


Написать комментарий