Pēc līksmošanas naktsklubā bargi soda Francijas U-21 izlases futbolistus

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Francijas Futbola federācija (FFF) nolēmusi bargi sodīt piecus Francijas U-21 izlases spēlētājus, kuri pirms izšķirošas spēles Eiropas čempionāta kvalifikācijā atļāvās vaļību un līksmojuši naktsklubā.

Bargāko sodu saņēmis franču jaunais talants Janns M'Vila, kurš diskvalificēts no Francijas visa līmeņa izlasēm līdz 2014.gada 30.jūnijam. Tādējādi M'Vila nevarēs spēlēt 2014.gada Pasaules kausa finālturnīrā, ja Francijas izlase kvalificēsies sacensībām. Līdz šim M'Vila aizvadījis 22 spēles Francijas pieaugušo izlasē.


M'Vilam tas nav pirmais sods, jo uz vienu spēli Francijas izlasē viņš jau bija diskvalificēts, jo pēc nomainīšanas mačā pret Spāniju nepaspieda roku galvenajam trenerim Lorānam Blānam.

Vēl četri izklaides pasākuma apmeklētāji Visams Bens Jeders, Antuāns Grizmans, Kriss Mavinga un Mbaje Niangs diskvalificēti līdz 2013.gada 31.decembrim.

Oktobrī Eiropas U-21 čempionāta kvalifikācijas ”play off” cīņā Francija divu spēļu summā ar 4:5 piekāpās Norvēģijai. Pirmajā mačā mājās francūži uzvarēja ar 1:0, un tieši pēc šīs spēles pieci futbolisti devušies atpūsties uz kādu Parīzes naktsklubu. Atbildes spēlē Francija piekāpās ar 3:5 un netika uz finālturnīru.


Написать комментарий