“Gada balvas” ieguvēju saraksts papildinājās, bet cienīgus kandidātus medicīnā tā arī neatrada

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

8. novembrī, ārpus kārtas Daugavpils domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēdē deputātiem piedāvāja apstiprināt 5 kandidātus, kuriem Valsts Neatkarības svētkos pasniegs “Gada balvu” par šī gada sasniegumiem. Tomēr sēdes laikā Vitālijs Azarēvičs piedāvāja papildināt sarakstu  ar vēl diviem kandidātiem.

Tagad arī pie nominācijas “Kultūra” ir parādījušies cienīgi kandidāti: V. Azarēvičs piedāvāja apbalvot Daugavpils muzeja Vadītājas vietnieci zinātniskajā darbā Ludmilu Žilvinsku, kā arī Daugavpils Lokomotīves remonta rūpnīcas vadītāju Natāliju Petrovu. Bet nominācijā “Veselības aprūpe un sociālais darbs” kandidātus neizvirzīja.

Sēdes laikā deputāte Ināra Ostrovska atzīmēja, ka viņai nebija zināms, ka var izvirzīt kandidātus balvas saņemšanai. Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inese Andiņa paziņoja, ka informācija tika izplatīta balstoties uz domes pieejamiem resursiem.

Kopumā I. Andiņa pastāstīja, ka balvas saņemšanai tika izvirzīti 39 cilvēki. Tā rezultātā, domes deputāti apstiprināja 5 reālus kandidātus: Ināra Sprindžuka (Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja, nominācija – izglītība), Romualds Jurkevičs (vieglatlētikas treneris, nominācija – sports), Sergejs Kursītis (brīvās cīņas treneris, kategorija – sports), SIA “Axon Cable” (nominācija – tautsaimniecība) un Vanda Mihailova (Invalīdu biedrības priekšsēdētāja, nominācija – sabiedriskās aktivitātes).
 


Написать комментарий