Sestdien, 10. novembrī, transporta kustībai atvērs visu Daugavpils 18. novembra ielas posmu

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Ja nenotiks nekas ārkārtējs, tas sestdien, 10. novembrī, Daugavpilī tiks atvērts viss rekonstruētais 18. novembra ielas posms no Valkas līdz Varšavas ielai. Pagaidām luksofori darbosies Varšavas, Ventspils un Valkas ielu krustojumos. Atlikušo luksoforu pieslēgšana Jelgavas un Tukuma ielu krustojumos būs atkarīga no turpmākā Tramvaju uzņēmuma projekta – sliežu nomaiņa 18. novembra ielā.

Sākot ar 2. novembri vienu pēc otra vēra vaļā 18. novembra ielas ceļa posmus, sākot no Varšavas ielas līdz Ventspils ielai, vēlāk tika atvērts ceļa posms līdz Liepājas ielai. Visu rekonstruēto ceļa posmu neizdevās atvērt, jo projekta ietvaros nomainītas tramvaja sliedes, kuras šķērso 18. novembra ielu virzienā uz depo  bija nelietojamas.

No 1. oktobra 18. novembra ielā sākās asfalta likšana. Atgādināsim, ka šobrīd ir uzlikti tikai pirmās divas kārtas. Uz ielas ir savilktas līnijas, lai varētu atjaunot transporta kustību. Noslēdzošā asfalta kārta tiks uzlikta nākošgad vai arī tikai 2014. gadā, kad projekts tiks pabeigts pilnībā.

Kopējās A 13 tranzīta ceļa projekta izmaksas sastāda 8,2 miljonus latus. Projektu finansē ERAF fonds, bet būvdarbus veic firma “Binders”.
 


Написать комментарий