„Lāčplēša” Goda zīme – Aleksandram Bartaševičam 1

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

Šodien, 9. oktobrī, Latvijas valsts aizsardzības fonda „Lāčplēsis” valde ar Goda zīmi bronzā apbalvoja Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāju Aleksandru Bartaševiču, informē Rēzeknes portāls.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs saņēma „Lāčplēša goda zīmi” par izcilu darbu Rēzeknes pilsētas infrastruktūras sakārtošanā, kultūras attīstības veicināšanā, Latgales kultūrvēsturiskā mantojuma un garīgo vērtību saglabāšanā un jaunatnes patriotiskajā audzināšanā. Latvijas valsts aizsardzības fonda „Lāčplēsis” prezidents Jānis Ivars Kasparsons novēlēja Rēzeknes mēram neapstāties pie panāktā, turpinot aktīvi strādāt pilsētas labā,  un tādējādi nopelnīt augstākās pakāpes Goda zīmi zeltā. Aleksandrs Bartaševičs pateicās par piešķirto apbalvojumu, norādot, ka tas ir visu Domes darbinieku sasniegums.

Latvijas valsts aizsardzības fonds „Lāčplēsis” ir nodibināts 1996. gada 2. maijā, un tā uzdevums ir maksimāli sekmēt Latvijas valsts drošību no ārējiem un iekšējiem apdraudējumiem, tātad, veicināt aizsardzības un drošības institūciju darbību, nacionālās ekonomikas un kultūras attīstību, kā arī veicināt Latvijas iedzīvotāju, it īpaši jaunatnes, patriotisko audzināšanu. Fonds atbalsta arī zinātniskās pētniecības darbu aizsardzības, izglītības un sociālekonomisko problēmu jomā.


Написать комментарий

Smieklīgi un nožēlojami, kangari pasniedz Lāčplēša zīmi kangaram, tfu!