Saņemta sūdzība saistībā ar gultiņu iegādes konkursu Daugavpils bērnudārziem

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

8. novembrī Iepirkumu uzraudzības birojs paziņoja, ka ir saņemta sūdzība saistībā ar gultiņu iegādes konkursu Daugavpils bērnudārziem. SIA “Dizaina centrs” iesniedza sūdzību vēl pirms tika oficiāli paziņots konkursa uzvarētājs. Atgādināsim, ka summa, kas figurē šajā iepirkumu konkursā nav vairāki miljoni latu, kuri Daugavpils konkursos parādās pēdējā laikā, un pēc kuriem tiek iesniegtas sūdzības, šajā konkursā ir, apmēram, 20 tūkstoši latu.

Atgādināsim, ka termiņš, kurā vajadzēja nosaukt konkursa uzvarētāju ievilkās, jo vajadzēja pārbaudīt mēbeļu kvalitāti, kuras piedāvāja viens no astoņiem konkursa dalībniekiem par viszemāko samaksu.

Gultiņu nomaiņai, daudzām no viņām jau bija vairāk nekā 50 gadu, dome izsniedza 21 537 latus. Konkursa gaitā noteiks cik daudz mēbeļu varēs iegādāties par šo summu. Vairāk par citiem jaunās gultiņas ir nepieciešamas 11. bērnudārzam, jo vecās ir vairāk nekā pusgadsimtu vecas, kā arī 22, 23, 8, 28 un 27. bērnudārzam. Kādos bērnudārzos un cik gultiņas tiks nomainītas paziņos pēc tā, kad uzzinās cik daudz gultu varēs iegādāties.


Написать комментарий