Igaunijas futbolu dažu dienu laikā satricina vēl viens skandāls

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Seši Igaunijas futbola čempionāta komandas Narvas "Trans" spēlētāji apsūdzēti spēļu rezultātu ietekmēšanā, vēsta Igaunijas mediji.
Šajā skandālā ierosināta krimināllieta par laika periodu no 2011.gada pavasara līdz šodienai. Pēc sākotnējās informācijas, futbolisti caur bukmeikeru kantoriem saņēmuši nelikumīgu atlīdzību un guvuši labumu. utbolistu darbība esot ietekmējusi spēļu rezultātus. Kā atklāja "Trans" komandas pārstāvis, tad aizdomās turamo skaits var arī paplašināties.

Igaunijas Futbola federācija uzsvērusi, ka vainīgie tiks bargi sodīti.

"Man nav detalizēta informācija, tāpēc nevaru nosaukt konkrētus vārdus, taču futbola federācijā veiktā disciplinārā pārbaude parāda, ka problēma ir daudz lielāka," sacīja Igaunijas Futbola federācijas prezidents Aivars Pohlaks.

"Trans" komandas rindās aizvadītajā sezonā spēlēja arī vairāki Latvijas futbolisti – aizsargi Jevgeņijs Kazura, Aleksejs Kuplovs-Oginskis un Nikolajs Zaicevs, kā arī pussargi Aleksandrs Abramenko un Dmitrijs Medickis.

Atgādinām, ka nedēļas sākumā Igaunijas futbolā notika vēl viens skandāls - par iesaistīšanos narkotiku tirdzniecībā aizturēts igauņu futbolists Olivers Konsa.


Написать комментарий