Daugavpils sociālie darbinieki pilsētas domē atzīmēja savus profesionālos svētkus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

14. novembrī, Daugavpilī, vairāk nekā 200 Sociālā dienesta darbinieki atzīmēja savus profesionālos svētkus. Par godu šim priecīgajam notikumam un šogad svinētajai valsts sociālās sistēmas 20 gadu jubilejai, Daugavpils domē notika svinīgs pasākums.

Sociālo darbinieku dienas svinības iesākās ar jautrajām vokālās studijas “Benefiss” mazo solistu dziesmām. Vēlāk apsveikumiem pievienojās arī Daugavpils mērs Žanna Kulakova, atgādinādama, ka mūsu Sociālo lietu pārvalde šogad kļuva par labāko sadarbības sfērā ar pensionāriem. Pēc mēra domām, sociālo darbinieku darbs – ir īpaša misija: palīdzēt trūkumcietējiem, pasargāt vājos un neaizsargātos.

Saslimušās Sociālo lietu pārvaldes vadītājas Svetlanas Gavrilovas vietā savus kolēģus ar profesionālajiem svētkiem apsveica viņas vietniece Benita Siliņa. Tāds darbs prasa īpašas personiskās un profesionālās īpašības, sirsnību, čaklumu un emocionālo stabilitāti. No sociālā darbinieka labajām īpašībām: strādīguma, labestības, uzmanīgas attieksmes ir atkarīgs tālākais tā cilvēka liktenis, kurš pie jums griezās.

Visiem klātesošajiem parādīja filmu, kura tika izveidota speciāli Sociālo darbinieku dienai ar pilsētas domes televīzijas palīdzību, bet foajē varēja apskatīt Sociālo lietu pārvaldes darba fotoizstādi un nopirkt Dienas centra apmeklētāju izgatavotās lietas.

Apsveikumi un ziņojumi sekoja cits aiz cita: uzstājās daudzie ciemiņi no Labklājības ministrijas un no citām organizācijām.

Pēc reglamenta, savus profesionālos svētkus sociālie darbinieki svinēs līdz vakaram, bet svinīgo pasākumu noslēgs ar Daugavpils teātra apmeklējumu.



Написать комментарий