Austrumlatvijas koncertzāles komandai pievienojušies jauni darbinieki

foto no Rēzeknes domes arhīva
foto no Rēzeknes domes arhīva

Noslēdzies SIA „Austrumlatvijas koncertzāle” izsludinātais darbinieku atlases konkurss - koncertzāles radošajai komandai pievienojusies Mārketinga nodaļas vadītāja, pasākumu producente un personāla - projektu vadītāja, kura pilda arī lietveža pienākumus, vēsta Rēzeknes pašvaldība.

Darbinieku atlases konkursā saņemts liels pieteikumu skaits, un ikviens tika rūpīgi izvērtēts. Joprojām tiek vērtēti kandidāti tehniskā direktora amatam, kas ir viena no sarežģītākajām Austrumlatvijas koncertzāles pozīcijām, jo reģionā, tāpat kā citviet Latvijā, vērojams šādu speciālistu trūkums.

SIA „Austrumlatvijas koncertzāle” valdes locekle Diāna Zirniņa pauž gandarījumu par lielo atsaucību: „Paldies visiem, kas sūtīja pieteikumus! Prieks, ka Latgalē netrūkst drosmīgu, aktīvu un ambiciozu cilvēku. Esam patīkami pārsteigti par lielo pieteikumu skaitu, bet koncertzāles komandā šobrīd vietu ir tik, cik ir, tomēr jaunus darbiniekus mums noteikti vēl vajadzēs.”

SIA „Austrumlatvijas koncertzāle” īsi pirms darbībās uzsākšanas izsludinās jaunu darbinieku atlasi - galvenokārt būs nepieciešami cilvēki tehniskajā nodaļā. Pirmajā darbinieku atlases konkursā iesniegtie pieteikumi tiks saglabāti un izskatīti arī nākamajā amatu konkursā.

Kā norāda D. Zirniņa, SIA „Austrumlatvijas koncertzāle” tiešā veidā nodarbinās aptuveni 15 līdz 20 cilvēkus, tāpat papildus amatu sarakstā plānots iekļaut pūtēju orķestri „Rēzekne”, bet pastarpinātā veidā koncertzāle nodrošinās vēl citas darbavietas, piemēram, kafejnīcā, restorānā un kino. „Ne vienmēr liels darbinieku skaits liecina par kvalitāti, tāpēc cenšamies izveidot pēc iesējas kompaktu un efektīvu komandu, kas ar pilnu atdevi un entuziasmu strādā,” uzsver SIA „Austrumlatvijas koncertzāle” valdes locekle D. Zirniņa.


Написать комментарий