Daugavpils pilsētu un Daugavpils novadu popularizēja uz Tallink prāmja

foto tallinksilja.com
foto tallinksilja.com

Daugavpils novada tūrisma informāciijas centrs projekta „Latvijas nedēļa Baltijas jūrā” ietvaros no 11. līdz 13.novembrim  Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) organizētajā stendā uz Tallink kuģa „Silja Festival” reisā Rīga – Stokholma – Rīga popularizēja Daugavpils pilsētas, Daugavpils novada, kā arī  Latgales tūrisma piedāvājumu, vēsta Daugavpils pašvaldība.

Tas bija pirmais akcijas „Latvijas nedēļa Baltijas jūrā” tūrisma pasākums, kura mērķis informēt par tūrisma iespējām Latvijā.

Latvijas dienas uz „Tallink” kuģiem reisos no Rīgas uz Stokholmu un no Stokholmas uz Rīgu notiek no no 11. līdz 23. novembrim, un tā ir kuģniecības kompānijas “Tallink” dāvana Latvijas valsts svētkos. Kuģu reisos ieplānoti gan Latvijas svētkiem veltīti koncerti un spēles,  un konkursi ar vērtīgām balvām, gan latviskas garšas produktu degustācijas un balles, kā arī apmeklētājiem pieejami Latvijas tūrismu popularizējoši TAVA stendi. Vairāk par Latvijas dienām Baltijas jūrā var izlasīt ŠEIT

Daugavpils novada TIC 2012.gadā līdz 1.oktobrim apkalpoti 36 010 tūristi, tostarp, 627 Zviedrijas tūristi, kas ir 3,66% no apkalpotajiem 18 897 ārvalstu tūristiem.


Написать комментарий