Svētdien BFC „Daugava” spēlēs ar galvaspilsētas „Daugavu”

foto bfcdaugava.lv
foto bfcdaugava.lv

Pirmajā spēlē par iekļūšanu virslīgā BFC „Daugava” piekāpās FK „Daugava” (Rīga) ar 0:1. Vienīgie vārti tika gūti spēles 64.minūtē. BFC „Daugava” turpinās cīnīties par iekļūšanu virslīgas futbola čempionātā 18.novembrī plkst.14:00 stadionā „Celtnieks”. Ieeja par brīvu.

BFC „Daugava” ierindojās otrajā pozīcijā pirmās līgas čempionātā, neskaitot tajā startējošās virslīgas klubu dublieru komandas, tādējādi izcīnot tiesības piedalīties spēlēs par vietu virslīgas futbola čempionātā. Mūsu komandas sāncensis ir FK „Daugava” (Rīga), kurš ierindojies priekšpēdējā vietā virslīgas čempionātā.

Pirmā spēle pierādīja, ka mūsu futbolisti spējīgi cīnīties ar pieredzējušajiem spēlētājiem. BFC „Daugava” pārsvarā spēlē 1995.gadā dzimušie zēni, kuri šajā sezonā godam nospēlēja pret pieredzējušajiem futbolistiem.

26 spēlēs BFC „Daugava” cieta tikai četrus zaudējumus, kas ir viens no labākajiem rādītājiem līgā, nospēlēja 7 neizšķirtas spēles un izcīnīja 15 uzvaras. BFC „Daugava” sezonas laikā ielaida vārtos tikai 20 bumbas, tikpat, kā pirmās līgas čempions „Liepājas metalurgs”.
Nāciet un atbalstiet BFC „Daugava” svētdien plkst.14:00 stadionā „Celtnieks”!


Написать комментарий