Nesen atklātajā Daugavpils Jauniešu neformālās izglītības centrā apspriedīs piedalīšanos pilsētas svētkos un spēlēs „Mafiju”

foto partnersinsalford.org
foto partnersinsalford.org

Piektdien, 16.novembrī, plkst.18:00 nesen atklātajā Jauniešu neformālās izglītības centrā, Varšavas ielā 45, notiks atklātā Jaunatnes departamenta vadības tikšanās ar jauniešu biedrību pārstāvjiem. Tiek plānots, ka šajā tikšanās piedalīsies visas 13 jauniešu biedrības, kuras darbojas Centrā un tie, kuriem nav vienaldzīgs jaunatnes liktenis.

Jauniešu neformālās izglītības centra vadītājs Aleksandrs Ivanovs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka centrā tiek pastāvīgi rīkotas darba tikšanās un notiek esošo problēmu apspriešana. Rītdienas pasākuma iniciators ir Jaunatnes departaments, kurš vēlas tuvāk iepazīties ar jauniešu organizācijām.
Tikšanās laikā tiek plānots apspriest Centra darbību, tajā darbojošos organizāciju iespējas un piedalīšanos Ziemassvētku pasākumos. Pēc tikšanās plkst.19:00 visi interesenti varēs piedalīties spēlē “Mafija”.

Jauniešu neformālās izglītības centrs sācis darboties šī gada septembrī, tā mērķis ir dot iespēju katram pilsētniekam vecumā no 13 līdz 25 gadiem iesaistīties pilsētas jauniešu organizāciju darbībā, iegūt jaunas zināšanas, pieredzi, kā arī jaunus draugus.

Pēc Aleksandra Ivanova vārdiem, Jauniešu neformālās izglītības centrs ir diezgan pieprasīts – to apmeklē, lai izvēlētos sev piemērotāku nodarbošanos, kuru piedāvā Centrā strādājošas 13 jauniešu organizācijas. Vislielāko interesi jaunieši izrāda par lekcijām, kuru ietvaros tiek apmācīti topošie jauniešu līderi.
„Mūsu Centra jauniešu organizācijas ir sevi prezentējušas, piedaloties pilsētas festivālā „Artišoks”, kā arī apmeklējušas Lāčplēša dienas pasākumus un nolikušas ziedus karavīru-aizstāvju kapos”, paziņoja Ivanova kungs.


Написать комментарий