Vīrietis brunčos Krievijā kļuvis par izstumto

foto personīgais arhīvs
foto personīgais arhīvs

Zināmu popularitāti sociālajos tīklos iemantojis 44 gadus vecais Vladimirs Fomins (attēlā) no Kinešmas pilsētas Krievijā, kurš visai savdabīgā veidā nolēmis cīnīties par abu dzimumu līdztiesību.

Vladimirs ir pārliecināts, ka vīrieši tiek diskriminēti, jo viņiem nav lielu iespēju izvēlēties, kādu apģērbu valkāt - kamēr sievietes var nēsāt svārkus, bikses vai īsus šortiņus, vīriešu izvēle aprobežojas tikai ar biksēm vai piedienīga garuma īsbiksēm.

Lai lauztu sabiedrībā valdošos stereotipus un protestētu pret pastāvošo kārtību, Vladimirs nolēmis atteikties no biksēm un valkā tikai brunčus. Tiesa, viņš uzsvēris, ka mainīt seksuālo orientāciju vai dzimumu viņš nebūt negrasās.

Lēmums valkāt tikai svārkus un kleitas esot labākais, kas ar Vladimiru noticis - viņš atzinis, ka beidzot jūtas patiesi brīvs un laimīgs, jo tolaik, kad viņš nēsājis bikses, viņu mocījusi skaudība.

Diemžēl sabiedrība šo vīrieša stilu neatbalsta - kopš viņš sācis valkāt sieviešu drēbes, Vladimirs kļuvis par izstumto. Viņš izslēgts no universitātes, no viņa novērsušies draugi un radinieki, un arī darbu atrast ir neiespējami, tāpēc viņš iztiku pelna, pārdodot paša audzētus dārzeņu vietējā tirgū.


Написать комментарий