Rīgā uzstāsies jaunā britu dziedātāja Elija Goldinga

publicitātes foto
publicitātes foto

Koncertzālē "Palladium" 2013. gada 17. aprīlī uzstāsies britu dziedātāja, BBC aptaujas "Sound of 2010" pirmās vietas ieguvēja Elija Goldinga, portālu "Delfi" informē koncerta organizatori "magicFIB".

Rīgā dziedātāja ieradīsies savas pasaules turnejas "Halcyon" ietvaros.

Elija Goldinga savu pasaules turneju aizsākusi šī gada oktobrī Ņujorkā, un tuvāko mēnešu laikā plāno paviesoties visos kontinentos, 17. aprīli iekļaujot savā turnejas grafikā kā pieturvietu Rīgā, lai koncertā izpildītu labākos skaņdarbus no šoruden iznākušā albuma "Halcyon" ar šobrīd radio stacijās aktīvi rotējošo dziesmu "Anything Could Happen", un iepriekšējā – vairāk kā pusmiljons eksemplāros pārdotā "Lights" ar singliem "Starry Eyed", "Lights" un citiem.

Dziedātāja, kura papildus mūzikai aizraujas ar skriešanu, un ik dienu veic 10 kilometrus garas distances, par savām iedvesmotājām sauc Rianu, Bjorku, Lady Gaga un Keitiju Periju, kuras izpārdotajā turnejā viņa bija īpašais viesis.

Viņas skaņdarbi mūziķei nodrošinājuši vairākas nominācijas "BBC", "MTV" un "BRIT Awards" aptaujās.

25 gadus vecās Goldingas talantu novērtē arī Lielbritānijas galvenais pāris – Prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās 2011. gadā Bekingemas pilī dziedātāja izpildīja Eltona Džona dziesmas "Your Song" kaverversiju, kas iekarojusi arī Lielbritānijas mūzikas aptauju virsotnes. Savukārt ASV Baltajā namā Ellija šogad piedalīsies Ziemassvētku egles iedegšanas ceremonijā kopā ar ASV prezidentu Baraku Obamu.

Biļetes uz Elijas Goldingas koncertu 2013. gada 17. aprīlī "Palladium Rīga" tirdzniecībā "Biļešu servisa" tīklā nonāks 19. novembrī, plkst. 9:00, savukārt 16. novembrī 11:00 pirmās 180 biļetes būs pieejamas mūziķes mājas lapā www.elliegoulding.com. Biļešu cena sākot ar 17 latiem.

Šis ir trešais izziņotais populārās mūzikas un kultūras festivāla "Pestivals" sesijas koncerts koncertzālē "Palladium Rīga", pārējie – Sela Sjū 15. decembrī, "Marina And The Diamonds" 6. februārī. Tāpat festivāls piedāvā "LMFAO" šovu "Arēnā Rīga" 2. decembrī.


Написать комментарий