Astoņu Daugavpils bērnudārzu rekonstrukcijai pietiekušās 10 firmas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

15.novembrī tika atklātas aploksnes Daugavpils pilsētas pašvaldības atkārtoti izsludinātā konkursa ietvaros par 8 Daugavpils bērnudārzu (1., 4., 10., 15., 21., 23., 27., 30.bērnudārza) rekonstrukciju. Domes izpilddirektors Andrejs Kursītis portālam Gorod.lv paziņoja, ka konkursa ietvaros tika saņemti 10 kompāniju piedāvājumi.

Konkurss tika sadalīts 5 lotēs (1-2 bērnudārzi katrā), un tajā piedalās gan Rīgas, gan vietējās firmas, tostarp arī „Borg”, “Merks”, “RBS Skals”, “Viors”, “Latve”, “Ditton būve”, „Belmast būve” un citas. Viena firma piedalījusies divās lotēs, divas firmas – trijās lotēs, pārējās bija iesniegušas piedāvājumus visās lotēs.

A.Kursītis atzīmēja, ka pretendentu skaits liecina par firmu ieinteresētību bērnudārzu rekonstrukcijā, un tas ir labi, jo vairāk ir pietiekušos pretendentu, jo vairāk iespēju izvēlēties labāko piedāvājumu.

Šobrīd Iepirkumu komisija izvērtē iesniegtos dokumentus, vēlāk saņems visus nepieciešamos saskaņojumus un paziņos konkursa uzvarētājus. Ja netiks saņemtas sūdzības, uzvarētājs varētu tikt noteikts mēneša laikā, savukārt darbi tiks uzsākti nākamgad.

Atgādināsim, ka astoņu Daugavpils bērnudārzu renovācija tiks īstenota, pateicoties Latgales attīstības programmai, kuras ietvaros pašvaldība bija pierādījusi minēto darbu nepieciešamību un saņēmusi ES fondu finansējumu. Projekta kopējās izmaksas ir 2,8 miljoni latu, no kuriem 85% sastāda ERAF finansējums, bet 340 452 latus finansē pašvaldība.


Написать комментарий