Zeimulī darbojas NVO atbalsta punkts

foto no zeimuļa arhīva
foto no zeimuļa arhīva

Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādes ”Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” „Zeimuļs” telpās 1. septembrī darbu uzsāka Jaunatnes informācijas un jaunatnes NVO atbalsta punkts, informē Rēzeknes pašvaldība.

Šeit ikviens jaunietis var saņemt bezmaksas informāciju par lietderīga brīvā laika pavadīšanas iespējām, iniciatīvu īstenošanu, jauniešu līdzdalību lēmumu pieņemšanā pašvaldībā, nodarbinātību, mobilitātes programmām, brīvprātīgo darbu (gan vietējo, gan Eiropas), programmu „Jaunatne darbībā” un tās piedāvātajām iespējām jauniešiem – iniciatīvu realizēšanu, starptautiskajiem jauniešu apmaiņas projektiem, Eiropas brīvprātīgo darbu, neformālās izglītības apmācībām Latvijā un ārzemēs.

Punkts piedāvā individuālās un grupu konsultācijas. Šeit pieejami arī 2 datori ar interneta pieslēgumu informācijas meklēšanai, kā arī informatīvie izdales materiāli, uzziņu literatūra, abonētie preses izdevumi zinātnes, mūzikas, sporta jomā.

Ikviens jaunietis aicināts izmantot jaunā informācijas punkta iespējas, nesēdēt malā, bet aktīvi iesaistīties savas personības pilnveidē, brīvā laika un karjeras organizēšanā un kopumā savas dzīves kvalitātes uzlabošanā!

Plašāku informāciju iespējams iegūt rakstot uz Jaunatnes informācijas un jaunatnes NVO atbalsta punkta e-pastu: infojaunatnei@rezekne.lv vai atnākot uz Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādi „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” (Krasta iela 31, 2. stāvs, 2.9 kab.)

Projekts īstenots Jaunatnes politikas valsts programmas 2012. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.


Написать комментарий