Noskaidrots jauniešu fotoizstādes „The mind of sight” skatītāju favorītfoto

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jauniešu apmaiņas projekta „Fotomoment” ietvaros, ko jūlija beigās ar programmas „Jaunatne darbībā” atbalstu rīkoja Daugavpils vācu biedrība „ERFOLG” un integrācijas veicināšanas centrs „Kulturbunker Bruckhausen” Vācijā, no augusta beigam līdz novembrim kinoteātrī „Renesance” tika rīkota jauniešu fotoizstāde „The mind of sight”, kuras laikā izstādes viesi varēja nobalsot par savu favorītfoto, informē Daugavpils vācu biedrība ERFOLG.

Fotogrāfiju izstādē „The mind of sight” bija apkopotas 40 jauniešu fotogrāfijas, kas tapušas jauniešu apmaiņas projekta „Fotomoment” laikā. Izstādes dalībnieki  -  dažāda vecuma jaunieši  no Vācijas un Latvijas,  savās fotogrāfijās vēlējās parādīt savu individuālo redzējumi par Daugavpils ikdienas dzīvi.

Visu izstādes laiku apmeklētāji varēja nobalsot par savām favorīt fotogrāfijām. Šobrīd izstāde ir noslēgusies un ir zināmi balsojuma rezultāti. Visvairāk balsu ir saņēmušas Finias Thieles fotogrāfijas, Sandras Samoilovas foto „Featurless face”, Tatjanas Stepanovas foto „German lady”, taču vislielāko balsu skaitu ir ieguvusi Diānas Danilevičas foto „Emotions”.

Paldies visiem fotoizstādes dalībniekiem un viesiem, sveicam Diānu Danileviču ar izstādes „The mind of sight” favorītfoto titula iegūšanu.  Uz satikšanos citos ERFOLG pasākumos!


Написать комментарий