Nosaukts gada seksīgākais vīrietis pasaulē

foto WENN.com
foto WENN.com

Amerikāņu aktieris Čenings Tatums (attēlā) atzīts par seksīgāko vīrieti žurnāla People ikgadējā aptaujā.

Tatums pazīstams ar lomām filmās Magic Mike, 21 Jump Street, The Wow, The Eagle, Public Enemies, The Rise of Cobra, Battle in Seattle un citām.

Kā vēsta ārvalstu mediji, aktieris ziņu par pirmo vietu seksīgāko vīriešu topā sākumā uztvēris kā mēģinājumu viņu izjokot. Tomēr informācija izrādījās patiesa, un šobrīd 32 gadus vecais Tatums izbauda to, ka sieva viņu uzrunā tikai ar jauniegūto titulu.

Saskaņā ar žurnāla tradīciju seksīgāko vīriešu saraksts netiek veidots pēc hitparādes principa - izdevums nosauc tikai vienu visseksīgāko vīrieti, bet pēc tam brīvā kārtībā uzskaita tos, kas arī varētu būt bijuši šī titula cienīgi aizvadītā gada laikā.

Šogad bez Čeninga Tatuma sarakstā minēti arī Ričards Gīrs, Kriss Hemvsorts, Bens Afleks, Denzels Vašingtons, Pols Rads, Bredlijs Kūpers, Oskars Pistoriuss un citi.

Čenings Tatums šogad pirmo reizi triumfēja žurnāla People seksīgāko vīriešu topā, bet jau iepriekš aktieris ticis iekļauts dažādos pasaulē skaistāko cilvēku sarakstos, ko veido šis izdevums. Viņa vārdu varēja atrast pasaulē izskatīgāko vīriešu topos jau 2009. un 2010. gadā.

Žurnāls People veido pasaulē seksīgāko vīriešu topus kopš 1985. gada. Pagājušajā gadā šis gods tika amerikāņu aktierim Bredlijam Kūperam.


Написать комментарий