Gauračs: piekritu kļūt par pussargu, lai gūtu spēļu praksi

foto LFF
foto LFF

Latvijas futbola izlases spēlētājs Edgars Gauračs, kurš visu savu karjeru spēlējis kā uzbrucējs, piekritis kļūt par malējo pussargu, lai gūtu spēļu praksi, intervijā viņa pārstāvētās Krievijas pirmās līgas komandas Maskavas "Torpedo" preses dienestam pastāstīja pats futbolists.

"Latvijas izlases treneris Aleksandrs Starkovs dažreiz man lika spēlēt vidējās līnijas kreisajā malā, bet nebija tā, ka šajā pozīcijā darbojos bieži," stāstīja Gauračs. "Kādā "Torpedo" komandas treniņā izmēģināju spēkus flangā. Tā kā nospēlēju neslikti, treneris to pamanīja. Pēc tam mums bija saruna, un treneris teica, ka grib izmēģināt mani šajā pozīcijā. Man deva iespēju un treneri palika apmierināti."

"Šajā pozīcijā es jūtos ērti, lai arī līdz šim vienmēr spēlēju par centra uzbrucēju," turpināja Latvijas izlases spēlētājs. "Es vēlos spēlēt, vienalga kurā pozīcijā. Galvenais, lai treneri man uzticas un spēju palīdzēt komandai."

Krievijas pirmās līgas čempionātā 24 gadus vecais Gauračs laukumā izgājis 15 spēlēs, kurās izcēlies ar vienu vārtu guvumu.

Čempionāta kopvērtējumā Maskavas "Torpedo" ar 20 punktiem 19 spēlēs ir 12.vietā 17 komandu konkurencē.


Написать комментарий