Balvos atklāts EKO laukums

foto balvi.lv
foto balvi.lv

16.novembrī Balvos, Ezera ielā 3, tika atklāts SIA „ZAAO” Balvu birojs un EKO laukums šķirotu atkritumu bezmaksas pieņemšanai. EKO laukumu izveidojis atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums „ZAAO” sadarbībā ar Balvu novada pašvaldību.

 EKO laukums un birojs klientiem būs pieejams pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās un piektdienās no 9:00 līdz 18:00, sestdienās no 10:00 līdz 14:00, bet trešdienās un svētdienās gan EKO laukums, gan birojs būs slēgts, informē Balvu novada pašvaldība.

Laukumā bez maksas tiks pieņemti tie atkritumu veidi, kurus iespējams nodot otrreizējai pārstrādei - papīrs un kartons, dzērienu kartona iepakojums (tetrapakas un elopakas), polietilēna plēve, PET dzērienu pudeles, sadzīves ķīmijas un kosmētikas plastmasas iepakojums, pudeļu un burku stikls, logu stikls, sadzīves metāla priekšmeti, sadzīves elektriskās un elektroniskās iekārtas, nevajadzīgi tekstila izstrādājumi, kā arī sadzīves bīstamie atkritumi. Tāpat laukumā par nelielu samaksu var nodot arī dažāda veida nestandarta atkritumus - lielgabarīta atkritumus tīrus un jauktus celtniecības atkritumus, zaļos, kompostējamos atkritumus.

SIA „ZAAO” birojā, kuru vadīs Džeralds Šaicāns, ikviens varēs noslēgt līgumu par atkritumu apsaimniekošanu, veikt kādas izmaiņas šajā līgumā, saņemt informāciju par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem, iegādāties EKO somu, saņemt konteinera izvešanas kalendāru un noskaidrot citus būtiskus jautājumus.

Balvu novada Domes priekšsēdētājs Andris Kazinovskis ir gandarīts, ka arī Balvu pilsētā, līdzīgi kā Vidzemes lielākajās pilsētās, ir atvērts šāds laukums, kas bija viens no nosacījumiem, slēdzot līgumu ar SIA „ZAAO”. „Tikai labākās pilsētas tiek pie EKO laukumiem”, uzsvēra priekšsēdētājs un novēlēja, lai iedzīvotājiem tiktu sniegti kvalitatīvi un visiem pieejami pakalpojumi.


Написать комментарий