Ž.Kulakova: Manuprāt, Domē nav nevienas nodaļas, kur nestrādātu BSA absolventi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

16.novembrī Baltijas Starptautiskās akadēmijas Daugavpils filiālē norisinājās augstskolas 20 gadu jubilejai veltītais pasākums. Svinīgajā pasākumā bija sapulcējušies augstskolas studenti, absolventi un akadēmijas kolektīvs, kā arī konsulātu pārstāvji, partneri un Daugavpils pilsētas domes vadība.

Uzrunājot klātesošos, Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja Žanna Kulakova atzīmēja, ka augstskola pilda ne tikai izglītojošās, bet arī sabiedriski nozīmīgas funkcijas. „Dome un BSA Daugavpils filiāle kopīgi īsteno vairākus projektus, un esmu droša, ka mūsu sadarbība turpināsies. Mēs augsti novērtējam šīs akadēmijas absolventu darbu, jo augstskola realizē darba tirgus vajadzībām nepieciešamās programmas. Manuprāt, Domē nav nevienas nodaļas vai struktūras, kur nestrādātu akadēmijas absolventi”, - atzīmēja Žanna Kulakova.

Pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja piebilda, ka BSA absolventi tiek augsti novērtēti ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs, pat tālajā Batumi pilsētā, ar kuru šī gada augustā pašvaldība parakstīja sadarbības līgumu un kurā tika uzklausītas labas atsauksmes par akadēmiju.

No Domes vadības vārda augstskolu apsveica arī tās absolvents vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, kurš atzīmēja, ka akadēmija vienmēr ir bijusi stipra un saliedēta ģimene, un viņš esot apmierināts, ka ir absolvējis tieši šo augstskolu.

Savukārt filiāles direktore Valentīna Rumjanceva pastāstīja par akadēmijas pirmsākumiem, par to, ka sākotnēji tā darbojās kā Baltijas Krievu institūts. Direktore paziņoja, ka šobrīd augstskolā tiek realizētas 14 akreditētas programmas un tajā studē studenti no dažādām valstīm, tostarp no Baltkrievijas, Gruzijas un Lietuvas.

„Pats vērtīgākais mūsu iestādē ir cilvēki – pasniedzēji un darbinieki, kuri nepārtraukti pilnveido savas zināšanas un prasmes, studenti, kuri konkurences apstākļos izvēlējušies tieši BSA, absolventi un partneri, kuri mūs atbalsta. Paldies jums”, - teica V.Rumjanceva.



Написать комментарий