Daugavpils Sporta pārvalde iegādāsies āra trenažierus, 800 sēdekļus un traktoru

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils Sporta pārvalde iegādāsies āra trenažierus, plastmasas sēdekļus sporta stadionam un traktoru, kas uzkops laukumus ar mākslīgo segumu. Piedāvājumi iesniedzami līdz 3.decembrim, tiek plānots visu nepieciešamo saņemt jau šogad. Pārvaldes speciālists Vitālijs Gauks portālam Gorod.lv paziņoja, ka trenažieri, sēdekļi un traktors tiks iegādāti par Sporta pārvaldes budžeta līdzekļiem, jo budžets tiek labi papildināts, pateicoties maksas pakalpojumu sniegšanai.

8 āra trenažieri būs domāti dažādu muskuļu grupu trenēšanai un tiks uzstādīti sporta bāzes „Dzintariņš” teritorijā. V.Gauks atzīmēja, ka šī sporta bāzes popularitāte ievērojami pieaugusi gan vietējo, gan ārzemju sportistu vidū, tāpēc jāturpina attīstīt tās infrastruktūru.

800 zilās krāsas plastmasas sēdekļi tiks iegādāti stadiona „Celtnieks” vajadzībām, pateicoties kam stadionā tiks nomainīta vairāk nekā puse sēdekļu. Esošās tribīnes netika atjaunotas 15 gadus, tika veikta sēdekļu daļējā maiņa, jo to stāvokli ļoti ietekmē laikapstākļi.

Savukārt traktors tiks izmantots laukumu ar mākslīgo segumu uzkopšanai. V.Gauks paziņoja, ka pilsētā ir vairāki laukumi ar mākslīgo segumu, tostarp stadions „Celtnieks”, 16.vidusskolas stadions, Esplanādē atrodošais stadions, laukumi pie Sporta skolas. Minētie laukumi tiek izmantoti arī ziemas laikā, to uzkopšana ar parastiem traktoriem vai ar lāpstām ir problemātiska, jo tas bojā stadionu segumu. Ņemot vērā augstākminēto, tika pieņemts lēmums iegādāties speciālu nelielu traktoru, kas maksā ap 5 tūkstošiem latu un varētu tīrīt sniegu pa daļām (3-5 cm).

Tiek plānots, ka iepirkuma kopējās izmaksas sastādīs ap 17 686 latiem bez PVN.


Написать комментарий