Daugavpilī aizturēts vīrietis aizdomās par sievietes izvarošanu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Latgales reģiona pārvaldes Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki aizturējuši 1978.gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par 58 gadus vecas sievietes izvarošanu Daugavpilī, Stacijas ielā (veikala Depo tuvumā), informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

20.novembra vakarā ar iesniegumu par izvarošanu policijā vērsusies kāda 58 gadus veca sieviete, kurai pēc uzbrukuma bija nepieciešama medicīniskā palīdzība. Veicot operatīvus meklēšanas pasākumus un izmeklēšanu uzsāktajā kriminālprocesā, policijas darbinieki aizdomās par šo noziegumu aizturēja agrāk sodīto 1978.gadā dzimušo vīrieti.

Jāatzīmē, ka aizdomās turētais šobrīd izcieš sodu par analoģiskā rakstura noziegumu daļēji slēgtajā cietumā un savā īslaicīgā atvaļinājuma laikā bija ieradies Daugavpilī. Vīrietis ir atzīts par aizdomās turamo pēc Krimināllikuma 159.panta 2.daļas uzsāktajā kriminālprocesā - par izvarošanu, ja to izdarījusi persona, kas jau agrāk izdarījusi izvarošanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem.

Policija aicina vērīgi aplūkot fotogrāfijā redzamo vīrieti un atsaukties personas, kas iespējams ir cietušas no šīs personas noziedzīgajām darbībām, informējot pa tālruņiem 110, 65403302 vai 27091410.



Написать комментарий