Pateicoties ietaupītajiem līdzekļiem, Daugavpilī tiks veikti Ventas un Vidzemes ielu rekonstrukcijas darbi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Eirofonda piešķirtie un ceļa pārvada (Vidzemes, Piekrastes, A.Pumpura un Višķu iela) un Latgales ielas būvniecības rezultātā ietaupītie līdzekļi tiks izmantoti, lai 2013.gada pavasarī Daugavpilī uzsāktu būvdarbus autotransporta mezgla ielu (Vidzemes, Piekrastes, A.Pumpura un Višķu ielu) rekonstrukcijas otrās kārtas ietvaros. Ar konkursa uzvarētāju firmu „Binders” tika noslēgts līgums par 4 270 915 latiem.

Ceļa pārvada būvniecības rezultātā tika ietaupīti teju 6 miljoni latu. Pašvaldība ir saņēmusi atļauju izmantot šos līdzekļus infrastruktūras turpmākajai attīstībai. Ietaupītie līdzekļi tiek izmantoti arī Višķu ielas (posmā no Kauņas ielas līdz Mendeļejeva ielai) rekonstrukcijas darbos un tunelī zem dzelzceļa sliedēm Vidzemes ielā, kur tika likvidēts tā saucamais tramplīns un tiks izveidots tunelis gājējiem.

Noslēgtā līguma ietvaros tiks rekonstruētas Ventas un Vidzemes ielas, posmā no lokveida kustības Vidzemes ielā līdz pilsētas robežai. Tie būs pēdējie būvdarbi, kuri tiks veikti, pateicoties ceļa pārvada būvniecības rezultātā ietaupītajiem līdzekļiem.


Написать комментарий