Stabulnieku pagastā ugunsgrēkā iet bojā vīrietis

foto apollo.lv
foto apollo.lv

VUGD 24. novembrī plkst. 15.35 saņēma informāciju, ka Riebiņu novada Stabulnieku pagastā deg dzīvojamā māja, informē VUGD.

Tā bija viensēta un tuvākā māja atradās apmēram 0,5 km tālāk. Tā kā kaimiņi ugunsgrēku bija pamanījuši novēloti un iespējams, ka ēka jau bija degusi ilgāku laiku.

Ugunsdzēsējiem bija problēmas arī tikt līdz notikuma vietai, jo līdz mājai nebija piebraucamā ceļa, bija jāšķērso purvaina, krūmiem aizaugusi pļava. Līdz ēkai aizkļūt izdevās tikai vecajai ZIL autocisternai. Māja atradās tuvu pie upītes, tādēļ, uzstādot motorsūkni, varēja veikt dzēšanas darbus. Māja dega 70 m2 platībā. Līdz ugunsdzēsēju ierašanās brīdim ugunsgrēkā jau bija gājis bojā 56 gadus vecs vīrietis un cietusi 56 gadus veca sieviete. Palīgā nelaimē nonākušajiem cilvēkiem un operatīvajiem dienestiem nāca tuvējo māju saimnieks, kurš ar savu traktoru varēja bez problēmām šķērsot pļavu. Viņš arī ar savu traktoru, glābēju pavadītu, līdz neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnai nogādāja cietušo sievieti. Ugunsgrēka iemeslus skaidro Valsts policija.


Написать комментарий