Ž.Kulakova un Sociālo lietu pārvalde aicina būt modriem: pilsētā atkal uzdarbojas viltus sociālie darbinieki 2

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šī gada 26.novembrī preses konferences laikā Daugavpils Sociālo lietu pārvaldes vadītājas vietniece Benita Siliņa paziņoja, ka Daugavpilī atkal uzdarbojas krāpnieki, kuri apmeklē vecos cilvēkus, stādoties priekšā kā sociālie darbinieki. Pašvaldības struktūras viltus darbinieki sākumā ziņo, ka ir atnesuši dāvanas vai veco cilvēku radiniekiem ir nepieciešama viņu palīdzība, bet vēlāk veic pretlikumīgas darbības, lai iegūtu pilsētnieku vērtīgas mantas vai naudu.

B.Siliņa paskaidroja, ka pirms klienta apmeklējuma Sociālo lietu pārvalde viņam par to paziņo un sarunā laiku. Sociālais darbinieks vienmēr uzrāda apliecību, kurā ierakstīts iestādes nosaukums, tajā ir iestādes vadītāja paraksts, zīmogs, darbinieka fotogrāfija un dati.

B.Siliņa aicināja pilsētniekus būt modriem un neskaidrību gadījumā, pirms atvērt durvis nezināmām personām, precizēt informāciju Sociālo lietu pārvaldē pa tālruni 654 23700.
Daugavpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja Žanna Kulakova arī aicināja pilsētniekus būt modriem, jo šāda veida situācijas Daugavpilī bija radušās arī iepriekšējos gados, parasti pirms Ziemassvētkiem. Ž.Kulakova aicināja būt uzmanīgiem arī gadījumos, kad uz mājām nāk cilvēki, kuri piedāvā citu organizāciju palīdzību.


Написать комментарий

izskatiiga....seksuala

,,,,un labi būtu,ja vēl gudra varētu ierakstīt,bet diemžēl nevar.

Написать комментарий