Labdarības akcijas „Laimīgai Latvijai” ietvaros aktīvākie ziedotāji bijuši līvānieši

foto livani.lv
foto livani.lv

Kopš šī gada marta Ziedot.lv un partneru veidotais projekts „Laimīgai Latvijai” sniedzis nozīmīgu atbalstu cilvēkiem, kuriem bijusi nepieciešama palīdzība. Turklāt īsā laika posmā projekts guvis ievērojamu atsaucību. Iedzīvotāji zvanījuši uz ziedojumu tālruni, veikuši tiešos pārskaitījumus un iegādājušies īpašos garšvielu traukus „Maxima” veikalos, līdz ar kuriem arī pašu ziedotāju mājās ienākusi mīlestība, laime un prieks.

Līvānu novada mājas lapā ziņots, ka garšvielu trauku pārdošanas apjomi liecina, ka līvānieši visvairāk iecienījuši garšvielu traukus „Īsta mīlestība”, „Pilna laime” un „Neviltots prieks”, ziedojot līdzekļus grūtībās nonākušām ģimenēm ar bērniem invalīdiem, vientuļajiem cilvēkiem un pēkšņās nelaimēs cietušajiem.

Kā zināms, akcija norisinās arī Daugavpilī. Ziedot.lv Komunikācijas vadītāja Ilze Ošāne ziņo, ka mūsu pilsētnieki visvairāk iecienījuši garšvielu traukus ar laimi, prieku un mīlestību. „Mēs augstu vērtējam mūsu projekta devumu, ka līdz ar katru nopirkto garšvielu trauku, atbalstot projektu „Laimīgai Latvijai”, ikviens ziedotājs arī pats gūst prieku, cerību, mieru, laimi un mīlestību. Tāpēc varam būt gandarīti, ka līdz ar daugavpiliešu atsaucību esam gan ieguvuši svarīgus līdzekļus grūtībās nonākušo ģimeņu atbalstam, gan kopumā padarījuši Latviju laimīgāku. Mēs katrs vēlamies saņemt un dot laimi, mīlestību un mieru. Šie garšvielu trauciņi ir lielisks veids, kā ikviens no mums var palīdzēt piepildīt grūtībās nonākušo cilvēku sapni par labāku, veselīgāku un laimīgāku dzīvi,” stāsta Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

Projektā „Laimīgai Latvijai” iegūtie ziedojumi tiek izmantoti, lai sniegtu praktisku palīdzību ģimenēm visā Latvijā. Sadarbojoties sociālajiem dienestiem un vietējām labdarības organizācijām, Ziedot.lv rūpīgi izvērtē katras ģimenes situāciju un organizē nepieciešamās palīdzības sniegšanu. Projektā iesaistītajām ģimenēm netiek dota nauda, bet gan atbalsts, nodrošinot pašas nepieciešamākās ikdienas lietas.

27.11.2012 , 13:15

Anna Andrejeva , GOROD


Написать комментарий