Aizdomās par automašīnas zādzību Silmalas pagastā aizturēts piedzēries jaunietis

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar, 29.novembrī, Rēzeknes novadā, Silmalas pagastā policijā griezusies kāda sieviete ar paziņojumu par viņai piederošās automašīnas zādzību, ziņo Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Precizējot visus lietas apstākļus tika noskaidrots, ka iesniedzēja uz neilgu laiku bija atstājusi savu neizslēgtu transportlīdzekli kopā ar aizdedzes atslēgām bez uzraudzības, nenojaušot, ka kāds varētu izdarīt kaut ko pretlikumīgu. Atgriežoties viņa neatrada savu transportlīdzekli tajā vietā, kur bija to atstājusi. Sieviete sākusi meklēt savu spēkratu tuvākajā apkārtnē un pavisam drīz atradusi to avarējušu grāvī.

Pēc minētās informācijas saņemšanas Rēzeknes iecirkņa policijā tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 1.daļas (par zādzību). Policijas darbinieki uzsākuši operatīvo pasākumu veikšanu vainīgās personas noskaidrošanai. Jau pēc neilga laika policisti, pārbaudot aizdomās turamo personu loku, ieradušies pie kāda 1993.gadā dzimušā jaunieša, taču viņš nebija kontaktējams, jo atradies stiprā alkohola reibumā. Par aizdomu pamatu, ka tieši viņš varētu būt saistīts šajā zādzībā, bija minētā transportlīdzekļa atslēgas, kas atradās pie jaunekļa. 

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu.


Написать комментарий