Būs sals – būs slidotavas

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas pašvaldība arī šogad labprāt nodarbosies ar slidotavu iekārtošanu zem klajām debesīm, jo pagājušajā gadā dažādos pilsētas mikrorajonos pašvaldības struktūru un entuziastu izveidotas 6 slidotavas bija ļoti pieprasītas.

Taču ar Domes apņemšanos un iedalītajiem līdzekļiem vien nekas nesanāks, ir nepieciešami atbilstoši laikapstākļi, ziņo Daugavpils sporta nozares kurators un vicemērs Vjačeslavs Širjakovs.

Patlaban speciālisti izvērtē situāciju un seko laikapstākļu prognozēm, lai pie pirmās izdevības sāktu slidotavu iekārtošanu, jo pagājušajā gadā slidotavas zem klajām debesīm izmantoja hokeja nodarbībām, iedzīvotāju aktīvai atpūtai, skolas un pagalmu komandu sacensībām „Zelta ripa”.

Pašvaldība pievērš lielu uzmanību ziemas sporta pasākumiem, un šajā gadījumā nav runas par taupību: būs sals – būs slidotavas, paziņoja V.Širjakovs.

Jāatzīmē, ka ideja iekārtot slidotavu pilsētas centrā – Vienības laukumā – pagaidām netiek atbalstīta. Pašvaldība izstrādājusi nolikumu par laukuma izmantošanu: vasarā šeit varētu iekārtot vasaras kafejnīcu, bet ziemā – slidotavu, tomēr biznesa projekti no uzņēmējiem, kuri pieteiktos atdzīvināt pilsētas laukumu, pagaidām netiek saņemti.
 


Написать комментарий