Daugavpils novada pašvaldības Finanšu nodaļas vadītāja aicina nomaksāt īpašuma nodokli

foro ir.lv
foro ir.lv

Daugavpils novada domes rīkotajā preses konferencē Daugavpils novada pašvaldības Finanšu nodaļas vadītāja Irēna Timšāne aicināja iedzīvotājus nomaksāt īpašuma nodokli.

„Diemžēl esam ieplānojuši piedzīt parādus par īpašuma nodokli, jo tas tiek maksāts neregulāri, tas ir atkarīgs no pašiem iedzīvotājiem, un gribētos uzlabot šo procesu”, - minēja I.Timšāne.

Timšānes kundze atgādināja, ka šī gada 27.septembrī tika pieņemti uz īpašuma nodokli, kas tiek maksāts Daugavpils pašvaldības administratīvajā teritorijā, attiecinātie saistošie noteikumi par nodokļu nomaksas atbalsta pasākumiem. Finanšu nodaļas vadītāja paskaidroja, ka tas nozīmē, ka visiem parādniekiem, kuru parāds izveidojies līdz 2011.gada 1.septembrim, radusies iespēja saņemt nodokļu nomaksas grafiku un tā ievērošanas gadījumā tikt atbrīvotiem no soda sankcijām.

„Mūsu nodaļas speciālisti ir par to paziņojuši lielākajiem parādniekiem un aicinājuši izmantot šo iespēju. Daži parādnieki ir atsaukušies, tomēr vēlētos aicināt izmantot šo iespēju arī tos, kuri pagaidām nav pietiekušies, minētā iespēja ir aktuāla līdz šī gada 31.decembrim. Tā ir lieliska izdevība nomaksāt parādu un samazināt savas nodokļu parādsaistības”.


Написать комментарий