Rēzeknē notiks seminārs par Dziesmu svētku Tautas lietišķās mākslas izstādi

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

Ceturtdien, 6. decembrī plkst. 11.00 Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centrs sadarbībā ar XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku Tautas lietišķās mākslas izstādes metu konkursa uzvarētāju Latviešu tautas mākslas savienību rīko informatīvo semināru, informē Rēzeknes pašvaldības portāls.

Seminārs notiks Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā "Zeimuļs" un Latgales Kultūrvēstures muzejā. Tajā aicināti piedalīties Tautas lietišķās mākslas studiju, pulciņu un kopu vadītāji, kā arī individuāli strādājoši meistari un amatnieku biedrības, kas 2013. gada vasarā plāno piedalīties XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku Tautas lietišķās mākslas izstādē.

Semināra apmeklētājiem būs iespēja iegūt paplašinātu informāciju par izstādes māksliniecisko koncepciju un tās realizāciju, kā arī par pieteikšanos izstādei un 2013. gada pavasarī plānoto darbu atlasi novados.

Lūdzam interesentiem aizpildīt anketu šeit.

Informācija - Linda Rubena, KNMC Tradicionālās kultūras eksperte (lietišķā māksla), linda.rubena@knmc.gov.lv, t.26658903.


Написать комментарий