Briti paredz kā izskatīsies Keitas Midltonas un Lielbritānijas prinča Viljama bērns

foto iaposad.info
foto iaposad.info

Pirmdien visu pasauli satrieca ziņa, ka hercogiene Keita Midltone ir stāvoklī. Monarhu ģimene saņem apsveikumus no visas pasaules. Šajā situācijā bukmeikeri uzsāka savu darbu, piedāvājot monarhu ģimenes faniem nopelnīt, pateicoties vēl nedzimušajam bērniņam, informē portāls iaposad.info.

Keitas Midltona un prinča Viljama bērniņš piedzims 2013.gada jūnija pirmajos datumos. Visi interesanti var likt likmes uz datumu un laiku, kad pasaulē nāks troņmantinieks, kā arī uz bērna svaru, dzimumu, iespējamo vārdu un viņa krustvecākiem.

Kā vēsta avots, lielu ažiotāžu sabiedrība izsauca bērna vārds. „ Keita un Viljams pēc savas dabas ir konservatori. Ir jāatceras, ka viņi dod vārdu iespējams nākamajam Karalim vai Karalienei. Bērna vārdam ir jāatbilst monarha statusam, piemēram vārds Karaliene Suri ir brīnišķīgs, taču neatbilst 16 valstu pārvaldnieka statusam.”

Izņemot vārdu un dzimumu, sabiedrību arī uztrauc bērniņa matu un acu krāsa. Dakteris Lins, pētot monarhu ģimenes  fotogrāfijas ar speciālās programmas palīdzību sastādīja troņmantinieka tēlu. Dakteris ir pārliecināts, ka bērns ģenētiski pārņems tēva rudos matus  un Vindzoru dinastijai raksturīgās ausis. No mammas bērns pārņems uzrauto degunu un slavenās uzacis.


Написать комментарий