Daugavpils teātrī stāstīs par mūžīgajām vērtībām un zelta naudu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pēc režisora Ivara Lūša piedāvātās veiksmīgas izrādes „Biznesa klases palāta” Daugavpils teātris priecēs skatītājus ar vēl vienu viņa iestudējumu. Šoreiz publikas uzmanībai tiks piedāvāta izrāde latviešu valodā pēc Monikas Zīles un Leldes Stumbres lugas „Zelta nauda” motīviem. Iestudējuma pirmizrāde notiks 6.decembrī plkst.18:30.

Režisors Ivars Lūsis pastāstīja, ka jauns iestudējums būs nevis par apslēptās mantas meklējumiem vai bankas aplaupīšanu, bet gan par mūžīgajām vērtībām, kuras nav iespējams novērtēt naudā. Jaunā iestudējuma žanru var nosaukt par muzikāli teatrālo eklektiku, kurā vērojami gan komēdijas, gan traģēdijas elementi.

Iestudējumā piedalīsies populārās grupas „Baltie lāči” līderis Andris Baltacis, tāpēc skanēs dziesmas latviešu un latgaliešu valodā. Tāpat kā režisora iepriekšējā iestudējumā izrādes mērķis nav ieteikumi un didaktika, tā būs jautra un dažādai publikai pieņemama. Lomās: Maija Korkliša, Māris Korsiets, Ritvars Gailums, Inese Ivulāne-Mežale, Krisīne Veinšteina, Egils Viļumovs, Jurijs Losevs.

Iestudējuma pirmizrāde paredzēta arī 7.decembrī plkst.18:30.


Написать комментарий