Jaunais 'Audi RS 6 Avant' paātrināsies līdz pat 305 km/h

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "Audi" publicējusi pirmo oficiālo informāciju un attēlus ar jaunās paaudzes sportisko universāli "RS 6 Avant". Līdzšinējo V10 atmosfērisko dzinēju jaunajā modelī aizstāj četrlitru V8 biturbo dzinējs.

"Audi RS 6 Avant" motors attīsta 560 zirgspēku jaudu un 700 ņūtonmetru griezes momentu (šādā apmērā pieejams diapazonā no 1750 līdz 5500 apgr./min). Dzinējam ir atslēdzama puse cilindru, braucot vienmērīgā ātrumā. Spēka agregāts sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu un ļauj pilnpiedziņas universālim līdz 100 km/h paātrināties 3,9 sekundēs.

Automobiļa maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h atzīmes. Par papildus samaksu pieejamā "Dynamic" pakotne šo robežu palielina līdz 280 km/h, bet piemaksājot vēl par "Dynamic plus" aprīkojumu – līdz 305 km/h. Sportiskā universāļa vidējo degvielas patēriņu ražotājs sola 9,8 litru apmērā uz 100 km.

"Audi RS 6 Avant" aprīkots ar adaptīvo balstiekārtu, kas sportiskajā braukšanas režīmā klīrensu pazemina par 20 milimetriem. Par papildus samaksu pieejama vēl sportiskāka regulējuma balstiekārta "Dynamic Ride Control", aktīvā stūres sistēma un sportiskāka skanējuma izplūdes sistēma.

Automobilim ir sešcilindru bremžu skavas melnā krāsā, bet par papildus samaksu – sarkanā krāsā. Tāpat par papildus maksu var dabūt keramiskās bremzes ar pelēkas krāsas bremžu skavām.

Riteņu diski – 20 collu; par papildus samaksu – 21 collas. Aizmugurē standartā paredzēta vieta diviem cilvēkiem, bet par papildus maksu pieejams arī trīsvietīgs sēdeklis.

Tirdzniecībā Eiropā "Audi RS 6 Avant" nonāks nākamgad.


Написать комментарий