Pašreizējie čempioni 'Chelsea' neiekļūst Čempionu līgas astotdaļfinālā

foto goal.com
foto goal.com

Pašreizējie UEFA Čempionu līgas trofejas īpašnieki Londonas "Chelsea" trešdien ar rezultātu 6:1 (2:0) savā laukumā E grupas spēlē pārliecinoši uzvarēja Dānijas klubu "Nordsjaelland", tomēr ar to nepietika, lai sasniegtu turnīra astotdaļfinālu.

Aizvadītajā mačā "Chelsea" komandā ar diviem vārtiem izcēlās Fernando Torress, bet pa vieniem vārtiem guva Davids Luiss, Gerijs Keihils, Oskars un Huans Mata. Tikmēr Dānijas vienībā vārtus guva Džošua Džons.

Citā šīs grupas spēlē Turīnas "Juventus" ar rezultātu 1:0 (0:0) pieveica Doņeckas "Šahtar" vienību. Vienīgo reizi bumba vārtos lidoja 56.minūtē, kad Oleksandrs Kučers ieraidīja to savos vārtos.

E grupas kopvērtējumā pirmajā vietā ar 12 punktiem ir "Juventus", bet otrajā pozīcijā ar 10 punktiem ierindojas "Šahtar". "Chelsea" vienība ar 10 punktiem palika trešajā pozīcijā, un sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā, bet "Nordsjaelland" ieņem pēdējo, ceturto vietu.

Tikmēr Čempionu līgas astotdaļfinālu sasniedza Glāzgovas "Celtic" un Stambulas "Galatasaray" vienības.

G grupā "Celtic" savā laukumā ar 2:1 (1:1) pārspēja Maskavas "Spartak". Uzvarētājiem vārtus guva Gerijs Hūpers un Kriss Komons, bet "Spartak" rindās precīzs bija Dmitrijs Kombarovs.

Citā G grupas spēlē "Barcelona" nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar Lisabonas "Benfica" vienību. Šī mača izskaņā savainojumu guva "Barcelona" līderis Lionels Mesi.

Par šīs apakšgrupas uzvarētājiem kļuva "Barcelona", kuri iekrāja 13 punktus, bet "Celtic" ar 10 punktiem ierindojās otrajā vietā. "Benfica" ieņēma trešo vietu un sezonu turpinās Eiropas līgā, bet "Spartak" eirokausu sezona ir noslēgusies.

"Galatasaray" vienība H grupā ar 2:1 (0:1) izbraukumā pārspēja "Braga" futbolistus, bet Mančestras "United" ar 1:0 (0:0) pieveica "CFR Cluj".

H grupā ar 12 punktiem uzvaru svinēja "United", bet "Galatasaray" otrajā pozīcijā ierindojās ar 10 punktiem. "CFR Cluj" ar 10 punktiem palika trešie, kas nozīmē sezonas turpināšanu Eiropas līgā, bet "Braga" ar trim punktiem palika ceturtajā vietā.

F grupā uzvaras izcīnīja jau vietu astotdaļfinālā nodrošinājušās komandas "Valencia" un Minhenes "Bayern". "Valencia" viesos ar 1:0 (1:0) pārspēja "Lille", kamēr "Bayern" ar 4:1 (1:0) pārspēja Borisovas BATE, kas spēlēs Eiropas līgā.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий