Rēzeknē godina Pašvaldības policijas darbiniekus

foto S.Aizupiete
foto S.Aizupiete

Trešdien, 5. decembrī – Policijas dienā – tika sumināti Rēzeknes pilsētas domes Pašvaldības policijas darbinieki. Profesionālajos svētkos viņus sveica Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Rešetņikovs, informē Rēzeknes pašvaldība.

A.Rešetņikovs pasniedza Atzinības rakstus par godprātīgu un profesionālu darbu un sakarā ar Valsts policijas dibināšanas 94. gadadienu administratīvās nodaļas inspektorei-lietvedei Olgai Kovaļovai un dežūrnodaļas patruļdaļas kārtībniekam Askoldam Ūdrim.

Sakarā ar Policijas dienu un par godprātīgu un prasmīgu darbu, pildot dienesta pienākumus, ar krūšu nozīmi tika apbalvoti dežūrnodaļas patruļdaļas kārtībnieki Edgars Vaivods, Aleksandrs Petrovs, Aigars Širins un Aleksandrs Šabanovs, kas Rēzeknes pilsētas pašvaldības policijas pārvaldē ir nostrādājuši 5 gadus.

Par godprātīgu darbu un izrādīto iniciatīvu, atbalstot Pašvaldības policijas pārvaldes sporta aktivitātes 2012. gadā, Atzinības raksts piešķirts dežūrnodaļas priekšniekam Dmitrijam Taraņenko.

Atzinības rakstus saņēma arī dežūrnodaļas patruļdaļas inspektors Aldis Jurčenko, dežūrnodaļas patruļdaļas kārtībnieki Askolds Ūdris un Aleksandrs Petrovs, kā arī administratīvās nodaļas inspektors Andrejs Hodjuks.

Svinīgajā pasākumā klātesošos uzrunāja Pašvaldības policijas pārvaldes priekšnieka pienākumu izpildītāja Sandra Grigale: „Mēs visi redzam, ka Rēzekne kļūst skaistāka, pilnveidojas. Parādās jauni objekti, Rēzeknes vaibsti iegūst jaunas un skaistas nokrāsas, ko veido gan puķu dobes un apstādījumi, gan arī interesanti apgaismes ķermeņi, mazās arhitektūras formas. Tomēr tas viss prasa daudz rūpīgāk sekot tam, kas notiek pilsētā. Tātad mūsu darba nozīme pieaug, tāpat kā uz mūsu pleciem gulstošā atbildība. Atzīšos, mēs, pašvaldības policijas darbinieki, nespējam būt klāt pie katra iestādītā koka, pie katra uzstādītā apgaismes staba, redzēt katru puķudobi, uzmanīt ikvienu pārkāpēju. Tomēr uzskatu, ka savu darbu veicam godprātīgi un no visas sirds.”

Šogad 11 mēnešu laikā Rēzeknes pašvaldības policija ir saņēmusi 1209 sūdzības un iesniegumus, sastādījusi 1055 administratīvā pārkāpuma protokolus, izrakstījusi 418 soda kvītis, kā rezultātā ir iekasēti 1001 latu, par dažādiem likumpārkāpumiem aizturētas 422 personas, atskurbtuvē nogādātas 49 personas. Pavisam pašvaldības policija šogad ir veikusi 2524 dažāda veida pārbaudes un ir atklājusi arī 5 noziedzīgus nodarījumus.


Написать комментарий