Starptautiskajā brīvprātīgo darba dienā pilsētas Domes Jaunatnes departaments apbalvoja ne tikai brīvprātīgos

foto gorod.lv
foto gorod.lv

5.decembrī – Starptautiskajā brīvprātīgo darba dienā – Daugavpils Centra vidusskolas telpās notika balvu pasniegšanas ceremonija, kurā tika apbalvoti 28 brīvprātīgie, tomēr tas nebija vienīgais iemesls, kāpēc mūsu pilsētas jaunieši un dažādu organizāciju pārstāvji bija pulcējušies kopā. Jaunatnes departamenta vadītājs Teodors Bikovskis savā uzrunā paskaidroja, ka šajā īpašajā dienā tiks apbalvoti visi jauniešu akcijas pret AIDS dalībnieki, radošā konkursa „Esi komandā!” dalībnieki, un, protams, aktīvākie pilsētas brīvprātīgie.

Pasaules AIDS dienas ietvaros par konkursa „Kā sasniegt nulli” uzvarētāju kļuva Daugavpils 3.vidusskolas komanda. Savukārt radošā konkursa „Esi komandā!” uzvarētāji tika apbalvoti dažādās nominācijās. Nominācijā „Vizuālā māksla” tika apbalvota V.Putro, nominācijā „Fotogrāfija” – F.Oborone, nominācijā „Dzeja” uzvarēja M.Drozde, nominācijā „Plakāts” – O.Naumova, bet nominācijā „Videoklips” par labāko tika atzīta D.Nevedomska, kuras videoklips tika nodemonstrēts visiem klātesošiem.

Tika apbalvoti arī labākie brīvprātīgie no dažādām Daugavpils biedrībām. Tika apbalvoti 28 brīvprātīgie no Latvijas Sarkanā Krusta Daugavpils jauniešu nodaļas, biedrības „Rīcība”, Daugavpils universitātes biedrības „Veselības veicināšanas centrs” un daudzām citām.

Balvu pasniegšanas ceremonijas noslēgumā klātesošos uzrunāja Jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova: „Brīvprātīgo darba misija ir plaša un cēla, tā liecina par cilvēka spēju mīlēt, par viņa gatavību dalīt savu dzīvi ar citiem cilvēkiem, tāpēc patīkami redzēt, ka brīvprātīgā darba ideja ir populāra mūsu pilsētā”.

06.12.2012 , 10:55

Anna Andrejeva , GOROD



Написать комментарий