Preiļos sabojātas jaunās autobusa pieturvietu nojumes

foto preili.lv
foto preili.lv

Preiļu novada dome Igaunijas – Latvijas - Krievijas pārrobežu sadarbības programmas 2007-2013 projekta ELRI-109  „Transporta sistēmas potenciāla pastiprināšana Igaunijas – Latvijas – Krievijas starptautiskas nozīmes transporta koridoros”/ „ESTLATRUS TRAFFIC” ietvaros šā gada novembrī Preiļos uz tranzīta ielām uzsāka 11 jaunu autobusa pieturvietu nojumju uzstādīšanu, informē Preiļu novada pašvaldība.

Montāžas darbi tika pabeigti 30. novembrī, bet jau pēc divām dienām tika konstatēts, ka divas no pieturvietām ir sabojātas. Vandāļu radītos bojājumus nāksies novērst no pašvaldības līdzekļiem, tas ir par nodokļu maksātāju naudu.

Preiļu novada dome aicina iedzīvotājus saudzēt gan jaunās autobusa pieturvietu nojumes, gan citus publiskos un privātos objektus. Aicinām iedzīvotājus būt aktīviem un, redzot noziegumu, nepaiet vienaldzīgi garām, bet ziņot pašvaldības policijai (tālr. 65307330) vai valsts policijai (tālr. 110), vai Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Preiļu iecirknim (65302802 vai 26623751).


Написать комментарий