Apstiprināts projekts „Skrudalienas pamatskolas daudzfunkcionālā centra darbības attīstība”

foto dnd.lv
foto dnd.lv

Daugavpils novada Skrudalienas pamatskola no šā gada 1.decembra uzsāk realizēt Sorosa fonda – Latvija finansēto projektu „Skrudalienas pamatskolas daudzfunkcionālā centra darbības attīstība”.

Projekta koordinatore Vlada Jasinska portālam Gorod.lv pastāstīja, ka minētais projekts esot pagājušā gada projekta turpinājums. Pēc V.Jasinskas vārdiem, realizēto un ieplānoto pasākumu programma ir plaša, jo projekta mērķis ir paplašināt daudzfunkcionālā centra darbību, turpinot paaugstināt iedzīvotāju intelekta līmeni, attīstot kultūras un sociālā atbalsta centru, nodrošinot fizisko pilnveidi un mudinot pielietot apgūtās praktiskās iemaņas uzņēmējdarbības uzsākšanai.

V.Jasinskas kundze pastāstīja, ka atšķirībā no pagājušā gada, kad kursus varēja apmeklēt tikai iesācēji, šogad projekta ietvaros notiks tālākizglītības kursi latviešu, angļu valodā un datorzinībās.

Kā arī darbosies radoši izglītojošais bērnu un vecāku klubs, kurā tiek plānots rīkot nelielus uzvedumus ar 3-6 gadu vecu bērnu piedalīšanos un kurus varēs noskatīties Daugavpils novada iedzīvotāji. Jūnijā tiek plānots organizēt bērnu un vecāku divu nedēļu garu radošu un sporta nometni.

Turklāt dažāda vecuma iedzīvotāji varēs apmeklēt Skrudalienas pamatskolas trenažieru zālē organizētās fitnesa nodarbības.

Tika ņemti vērā pagājušā gada projekta dalībnieku ieteikumi un šogad iedzīvotajiem tiks piedāvāta iespēja projekta ietvaros apmeklēt vairākas radošas darbnīcas – dekupāžas tehnika, floristika, dāvanu saiņošana, adīšana, tamborēšana utt. Jāatzīmē, ka var pieteikties gan dalībai radošajās darbnīcās, gan to vadīšanai. Projekta koordinatore izteica pieņēmumu, ka radošajās darbnīcās iegūtās prasmes varētu dot iespēju uzsākt individuālo uzņēmējdarbību.

V.Jasinskas kundze atzīmēja, ka visi pasākumi notiks saskaņā ar grafiku un ieteica visiem interesentiem sekot informācijai par projektu.


Написать комментарий