Apstiprināts Nīcgales pamatskolas projekts „Nāc un dari – Tu to vari!”

foto dnd.lv
foto dnd.lv

Daugavpils novada Nīcgales pamatskola no 3.decembra sāk realizēt projektu „Nāc un dari – Tu to vari!”, kuru finansē Sorosa fonds – Latvija. Ziņu portāls Dnd.lv vēsta, ka projekta mērķis ir, atbalstot un paplašinot skolas kā daudzfunkcionāla kopienas centra darbību, sekmēt iespēju bērniem, skolēniem, jauniešiem, vecākiem papildināt zināšanas mūžizglītības motivācijai saskaņā ar iedzīvotāju vajadzībām, izmantojot vietējās kopienas resursus.

Projekta direktore Antija Vēvere portālam Gorod.lv pastāstīja, ka projekta ideja radās, jo Nīcgales pamatskola ir neliela mācību iestāde un tās darbības turpināšanai un veiksmīgai attīstībai nepieciešams kļūt par daudzfunkcionālu attīstības centru. Turklāt minētais projekts ir divu iepriekšējo Nīcgales pamatskolā realizēto projektu turpinājums. Projekta ietvaros tiek rīkoti dažādi pasākumi, pateicoties kuriem visi interesenti var papildināt savas zināšanas.

A.Vēveres kundze minēja, ka šobrīd jau darbojas radošās darbnīcas, kurās gada laikā interesenti veidos darbus no māla, izgatavos pušķus no konfektēm, apmeklēs pavārmākslas un kokapstrādes darbnīcas. Kā arī pilsētas un apkārtnes iedzīvotāji var apmeklēt mūzikas instrumentu apguves darbnīcu, vācu valodas apguves darbnīcu, aerobikas nodarbības.

A.Vēvere atzīmēja, ka radošo darbnīcu un mācību kursu grupas joprojām tiek komplektētas, tāpēc visi interesenti droši var pietiekties.


Написать комментарий