Braukšana pa galvenajiem ceļiem apmierinoša; Latgalē ceļi apledo

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Trešdienas rītā braukšana pa valsts galvenajiem autoceļiem kopumā ir apmierinoša, vienīgi Latgalē ceļi apledo, vēsta VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Daugavpils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Daugavpils - Paternieki, posmā Jēkabpils – Terehova, posmā Grebņeva – Sproģi un uz Rēzeknes apvedceļa. Tur nedaudz snieg, ceļš vietām apledo un brauktuves kaisa.

Rīgas apkārtnē, Ventspils, Liepājas, Jelgavas, Bauskas, Siguldas un Ainažu virzienos ir apmierinoši braukšanas apstākļi, tur ceļi ir notīrīti un nokaisīti. Valmieras virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Strenči - Valka.

Pa reģionālajiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Ogres, Aizkraukles, Rīgas, Kuldīgas, Saldus, Tukuma, Ventspils, Balvu, Krāslavas, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes un Alūksnes apkārtnes, kurās autoceļš apledo un vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa.

Atbildīgie dienesti atgādina - ziemas apstākļos īsā laika periodā var mainīties braukšanas apstākļi, tāpēc jāizvēlas piemērots braukšanas ātrums un distance.


Написать комментарий