Reformu vadības grupa diskutēs par publisko pakalpojumu pilnveidi

foto kasnotiek.com
foto kasnotiek.com

Trešdien Ministru prezidentu zālē notiks premjera Valda Dombrovska (V) vadītā Reformu vadības grupas sēde, portālu "Delfi" informēja Pārresoru koordinācijas centrā.

Reformu vadības grupas locekļi tiks informēti par Latvijas Biodegvielu un bioenerģijas asociācijas un Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes aktualizēto jautājumu par biodegvielas ražošanu Latvijā. Savukārt vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP) informēs par ministrijas sagatavotā koncepcijas projekta "Koncepcija par publisko pakalpojumu sistēmas pilnveidi" virzību.

Reformu vadības grupa izveidota 2009.gada jūlijā. Tās mērķis ir nodrošināt strukturālās reformas valsts pārvaldē, veicināt atklātu budžeta veidošanu, administratīvā sloga mazināšanu, ekonomikas stimulēšanu un dialoga veidošanu ar sociālajiem un sadarbības partneriem.

Reformu vadības grupas sastāvā ir pārstāvji no Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības, Finanšu ministrijas, Ekonomikas ministrijas, VARAM, Labklājības ministrijas, Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Valsts kancelejas. Reformu vadības grupas sekretariāta funkcijas uzticētas Pārresoru koordinācijas centram.


Написать комментарий