Daugavpils labiekārtošanas un apzaļumošanas koncepciju 2013.gadam plāno prezentēt janvārī 2

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta vadītāja Svetlana Krjukova paziņoja, ka jau izstrādāta Daugavpils labiekārtošanas un apzaļumošanas koncepcija 2013.gadam. Koncepcija tiks prezentēta janvāra sākumā. Pilsētas apzaļumošanai paredzētā summa tiks paziņota pēc pilsētas budžeta apstiprināšanas.

S.Krjukova pastāstīja, ka nākamgad tiks turpināti Daugavpils pārveidošanas darbi, jo nav noslēpums, ka iepriekšējos gados vadība bija neapmierināta ar pilsētas apzaļumošanas darbiem.

Nākamgad pilsētniekus priecēs jauni puķu dobju risinājumi apļveida krustojumos Jaunforštadtē, Višķu un Kauņas ielu krustojumā, Vienības un Kandavas ielu krustojumā. Tika izstrādāts pie Sv.Pētera ķēdēs Romas katoļu baznīcas esošā skvēra jauns risinājums, Rīgas ielas gājēju daļas pretī tirdzniecības centram „Solo” jauns risinājums.

Pēc S.Krjukovas vārdiem, jau izstrādāti bērniem domātā labirinta un strūklakas projekti un aprēķini. Minētie objekti tiks iekārtoti pilsētas centrā. Kā arī izstrādāti pilsētas puķu dobju, zaļo zonu un vertikālās apzaļumošanas risinājumu varianti.

Patlaban visa informācija tiek apkopota, lai noskaidrotu nepieciešamā finansējuma optimālo apmēru, ar kura palīdzību tiks panākts maksimālais vizuālais efekts.


Написать комментарий

Protams,lielā apzaļumošanas speciāliste Krjukova gatava kaut vai visus zālājus ar puķēm aizstādīt!Vēlēšanas tak tuvojas!Bet to,ka viņas vadītajā departamentā valda totālais bardaks,par to neviens neraksta.Salikti āži par dārzniekiem.

Interesanti,ka pilsētplānošanas un būvniecības departamenta galvenais darbs ir pilsētas apzaļumošana.Viss pārējais-kā sanāk.Skumji,ka Daugavpils domē ir tik diletantiska pieeja ļoti svarīgām lietām.Un tad vēl apvainojas,ka valdība viņus nesaprot.

Написать комментарий